عنوان : فرآوری و بسته بندی ماهی
تعداد صفحه : 24
فرمت : word
موضوع : پروژه کارآفرینی
خلاصه طرح :
بسته بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا ميبخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.
نظريه پردازان بازاريابي ، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقش ها نيز برميايد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.
از ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته بندي بهداشتي موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايي كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره اي آلودگيهاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشكالي خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرح هاي فرآوري و بسته بندي بهداشتي ، محصولات غذايي توليدي كشور ، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.
آلودگي و فساد مواد پروتئيني حيواني و فراورده هاي دامي موجب افت قابل توجه ارزش غذايي و نهايتا خروج مواد باارزش غذايي ازچرخه مصرف ميگردد. از ديگر سو استفاده از گوشت ماهي و ساير آبزيان به عنوان يك منبع غذايي مهم و با ارزش ميتواند در تامين سلامت جامعه نقش بسزايي ايفا نمايد چرا كه چربي موجود در گوشت ماهي داراي كلسترول غير مضر ميباشد. لكن گوشت ماهي ماده غذايي بسيار حساس و سريع الفسادي است كه حفظ كيفيت آن از مرحله صيد تا مصرف از اهميت بالايي برخوردار است، لذا صنايع مربوط به فرآوري و نگهداري اين محصول ميتوانند در ارتقاي كيفيت و در نتيجه ترغيب مصرفكنندگان به استفاده از اين فرآورده مهم مؤثر باشند ، با عنايت به اين موارد فرآوري و بسته بندي گوشت ماهي به ظرفيت يكهزار و هشتصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح ميباشد. انجام اين امر به صورت دريافت اجرت براي بسته بندي گوشت ماهي از صاحبان كالا بوده و طي آن افت وزني حدود سي و پنج درصدي ناشي از فرايند فرآوري و خروج امعا و احشا محاسبه ميگردد و ضايعات ماهي كه در تهيه پودر ماهي به كار ميرود نيز به صاحبان كالا عودت ميگردد.
علاوه بر اينكه پرداختن به اين موضوع داراي توجيه مناسـب اقتصادي است، با اجـراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
فهرست :
خلاصه طرح
مقدمه
ویژگی های محصول
شماتیک خط عمل آوری ماهی و تولید فرآورده های آن
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژي هاي مرسوم در فرآیند تولید محصول
رعایت نکات فنی و بهداشتی در طرح
مراحل تولید خمیر ماهی (سوریمی)
فیش برگر (شامی ماهی)
لیست ماشین آلات فرآوری گوشت آبزیان
توجيه اقتصادي طرح :
الف – سرمايه گذاري ثابت :
جمع كل سرمايه گذاري ثابت
ب- هزينه هاي جاري :
جمـع هزينه هاي جاري طرح
سرمايه در گردش
جمع كل سرمايه گذاري طرح
ج – فروش:
برآورد هزينه هاي عملياتي و غير عملياتي
پيش بيني مالي طرح
محاسبه دوره برگشت
سرمايه:
محاسبه نقطه سر به سر
محاسبة كارمزد وام
توجه : پس از پرداخت موفق لینک دانلود بلافاصله در اختیار شما قرار میگیرد و نیز به ایمیل شما ارسال میشود.
نام فایل | حجم فایل |
---|---|
baste-bandi-mahi_454774_6273.zip | 68.8k |
عنوان : توليد و بسته بندي ماست پاستوريزه تعداد صفحه : 19 فرمت : word موضوع : پروژه کارآفرینی خلاصه طرح : در این طرح به بررسی توجیهی اقتصادی و فنی توليد و بسته بندي ماست پاستوريزه پرداخته میشود و دارای عناوین مثل خلاصه طرح، مقدمه، تاریخچه تهیه ماست، انواع ماست، توجیه اقتصادی طرح، سرمایه گذاری ثابت، زمین، محوطه سازی، ساختمانها، ماشین آلات، تاسیسات، وسایل نقلیه، تاسیسات اداری، هزین ...